Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akan suda boğulmak

Rüyada akan suda boğulmak

Rüyada akan suda boğulmak geçiminin güçleşeceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, sorunlarının günden güne artacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada akan suda boğulmak gördüyseniz:

  • Pazarlıklar lehinize sonuçlanabilir.

Rüyada akan suda boğulmak kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada akan suda balık tutmak gösterilen sabrın tükeneceğine, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada akan suda altın bulmak sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada akan suda yıkanmak emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine, başarılarının eksilmeyeceğine delalettir.

Rüyada akan suda yüzmek gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, çok iyi atılımlar yapılacağına tabir olunur.

Rüyada akan suda el yıkamak aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada akan suda ayak yıkamak eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına delalet eder.

Rüyada akan suda yürümek gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, sağlığını da kaybedeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments