Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının suda boğulduğunu görmek

Rüyada arkadaşının suda boğulduğunu görmek

Rüyada arkadaşının suda boğulduğunu görmek çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, bununla kalmayarak iflas edeceğine, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine yorulur.

Rüyada arkadaşının suda boğulduğunu gördüyseniz:

  • Planlarınızı veya moralinizi bozmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada arkadaşını suda boğulduğunu görmek azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının suda boğulduğunu görmek dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada duru suda boğulmak sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine işarettir.

Rüyada derin suda boğulmak büyük problemler yaşanacağına, cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya delalet etmektedir.

Rüyada suda boğulmaktan kurtulmak birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada kirli suda boğulduğunu görmek hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, ortalığın karışacağına yorulur.

Rüyada suda boğulan insan görmek hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, kar sağlayacağı işlere gireceğine yorulur.

Rüyada oğlunun suda boğulduğunu görmek daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, dünyasının iyileşmesine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments