Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yakınının kör olduğunu görmek

Rüyada bir yakınının kör olduğunu görmek

Rüyada bir yakınının kör olduğunu görmek işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, bir düşmanın kötü haberini almaya, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir yakınının kör olduğunu gördüyseniz:

  • Kızgınlık sizi belirlememeli buna izin vermemelisiniz.

Rüyada yakının kör olduğunu görmek yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına işaret eder.

Rüyada bir yakınının kör olduğunu görmek çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına delalet etmektedir.

Rüyada yakınını kör görmek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yakınının kör olduğunu görmek imkânların günden güne azalacağına, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına yorulur.

Rüyada annesini kör görmek onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi kör görmek içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada sevdiğini kör görmek ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, mevkie edineceğine rivayet eder.

Rüyada birini kör etmek yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments