Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakınını kör görmek

Rüyada yakınını kör görmek

Rüyada yakınını kör görmek borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, hep yerinde sayacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, orada tatsız olaylar yaşayacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, mutluluğunun büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada yakınını kör gördüyseniz:

  • Ne yapacaklarını bilmedikleri için karşınızdakileri bağışlamanızda fayda var.

Rüyada yakınının kör olduğunu görmek çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, ailesinden hayır göreceğine, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına işarettir.

Rüyada yakının kör olduğunu görmek tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yakınını kör görmek kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada bir yakınının kör olduğunu görmek çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada başka birinin gözünün kör olduğunu görmek maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına yorulur.

Rüyada tek gözü kör olmak çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, önemli işlere imza atacağına işarettir.

Rüyada kendinin kör olduğunu görmek üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kör bir kadın görmek çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments