Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini kör etmek

Rüyada birini kör etmek

Rüyada birini kör etmek eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, haberler alacağına, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine delalettir.

Rüyada birini kör etmek gördüyseniz:

  • Hiç görmediğiniz bir noktaya varabilirsiniz.

Rüyada kör yaşlı adam görmek işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, çok büyük bir çalışma yapılacağına, kötü haberlerin alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada oğlunu kör görmek iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kör fare görmek kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kör biriyle evlenmek sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine yorulur.

Rüyada kör adam görmek hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kör ayı görmek iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, kendisini ona adayacağına, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına alamet eder.

Rüyada annemin kör olduğunu görmek dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, sevap işleyeceğine, dua alacağına, anne babaya müjde verileceğine tabir olunur.

Rüyada oğlunun kör olduğunu görmek çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments