Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi kör görmek

Rüyada sevgiliyi kör görmek

Rüyada sevgiliyi kör görmek rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine, üzüleceğine ve borçlanacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi kör gördüyseniz:

  • Stresli durumlarla başa çıkabilmek için sevdiğiniz kişilerle vakit geçirmenizde fayda var.

Rüyada sevgiliyi kör görmek kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, deyim yerindeyse paranın pul olacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilisini kör görmek ondan faydalanacağına, yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına rivayet eder.

Rüyada kör sevgili görmek hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Rüyada gözlerinin kör olduğunu görmek sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, talihinin artacağına, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına işaret eder.

Rüyada anneyi kör görmek evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini kör görmek düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, hastalıklarının da şifasını bulacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine delalet eder.

Rüyada körle konuşmak eşine değerli hediyeler alacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına işaret eder.

Rüyada başka birini kör görmek rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, giderlerin artış göstereceğine, rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments