Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakınının kör olduğunu görmek

Rüyada yakınının kör olduğunu görmek

Rüyada yakınının kör olduğunu görmek borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, çalışmalarının artacağına, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, yetki ve imza sahibi olacağına, sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada yakınının kör olduğunu gördüyseniz:

  • Kendiniz için yaşamaya çalışmalısınız.

Rüyada bir yakınının kör olduğunu görmek küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine inanılır.

Rüyada yakınının kör olduğunu görmek eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına, büyük problemler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada yakının kör olduğunu görmek ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, büyük bir şöhrete sahip olunacağına, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine yorulur.

Rüyada yakınını kör görmek canının sıkılacağına, görgülü ve kültürlü olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tek gözünün kör olduğunu görmek ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, aile içinde geçim derdinin olmayacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine delalettir.

Rüyada ölü birini kör görmek olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine, zafer elde edileceğine, karlı işlere gireceğine delalettir.

Rüyada kör bir adam görmek evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğunu kör görmek aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments