Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakının kör olduğunu görmek

Rüyada yakının kör olduğunu görmek

Rüyada yakının kör olduğunu görmek güzel bir birlikteliğe başlanacağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, onun zamanını çalacağına yorulur.

Rüyada yakının kör olduğunu gördüyseniz:

  • Seyahatler veya bazı diyaloglar belli kararlar almanızı ya da seçeneklerinizi arttırmanızı sağlayabilir.

Rüyada bir yakınının kör olduğunu görmek arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine, muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, eşlerinin kapanacağına rivayet eder.

Rüyada yakının kör olduğunu görmek bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine tabir olunur.

Rüyada yakınının kör olduğunu görmek yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yakınını kör görmek büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına delalettir.

Rüyada eşinin kör olduğunu görmek çok yorulacağına, kötü günler yaşayacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kör numarası yapmak rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada sağ gözünün kör olduğunu görmek dostlardan zarar görüleceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, yeni alanlara yöneleceğine delalet eder.

Rüyada birinin kör olduğunu görmek yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına, olayın ağız münakaşasına varacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments