Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yakınının içki içtiğini görmek

Rüyada bir yakınının içki içtiğini görmek

Rüyada bir yakınının içki içtiğini görmek böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir yakınının içki içtiğini gördüyseniz:

  • Size haksızlık yapıldığı konusunda haklı olabilirsiniz.

Rüyada yakın birinin içki içtiğini görmek yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, stresini atacağına işaret eder.

Rüyada yakınının içki içtiğini görmek eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına inanılır.

Rüyada bir yakınının içki içtiğini görmek dertlerin ve sorunların artacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine alamet etmektedir.

Rüyada içki içmeye çalışmak güçsüz ve nefessiz kalacağına, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına yorulur.

Rüyada içki içmemek dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine işarettir.

Rüyada ölen birini içki içerken görmek eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, ondan faydalanacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada içki içirilmek işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, isteklerine kulak vereceğine işarettir.

Rüyada içki içip tükürmek büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, ruhunun şifa bulacağına, güçten ve takatten düşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments