Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada içki içmemek

Rüyada içki içmemek

Rüyada içki içmemek işlerin düzeleceğine, rüya sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, umutlarının da tükeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada içki içmemek gördüyseniz:

  • Hatalara açıksınız.

Rüyada ölü birini içki içerken görmek insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına alamet eder.

Rüyada başkalarının içki içtiğini görmek büyük bir ortaklığa gireceğine, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada sevgilinin içki içtiğini görmek kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, her zaman sevgi göreceğine, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını içki içerken görmek yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada içki içip tövbe etmek çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına delalettir.

Rüyada evinde içki içildiğini görmek çok hayırlı adımların atılacağına, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine rivayet eder.

Rüyada ölen birinin içki içtiğini görmek yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada içki içip tükürmek Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments