Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakın birinin içki içtiğini görmek

Rüyada yakın birinin içki içtiğini görmek

Rüyada yakın birinin içki içtiğini görmek ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine rivayet eder.

Rüyada yakın birinin içki içtiğini gördüyseniz:

  • Olaylar meydana gelene kadar ne dediğimi anlamaya bilirsiniz.

Rüyada yakın birinin içki içtiğini görmek onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yakınının içki içtiğini görmek umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada bir yakınının içki içtiğini görmek günden günde daha fazla stres yapacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına yorulur.

Rüyada sevgiliyi içki içerken görmek layık olduklarına sahip olacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına işaret eder.

Rüyada içki içip pişman olmak yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş birini içki içerken görmek aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada içki içmeye gitmek hayırlı bir erkek ile evleneceğine, borçlanılacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğini içki içerken görmek sevinçli ve güzel bir haber almaya, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments