Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen birini içki içerken görmek

Rüyada ölen birini içki içerken görmek

Rüyada ölen birini içki içerken görmek sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada ölen birini içki içerken gördüyseniz:

  • Sevginizi göstermeli veya pratik olmaya gayret etmelisiniz.

Rüyada bir başkasını içki içerken görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine delalet eder.

Rüyada oğlunun içki içtiğini görmek eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına işaret eder.

Rüyada içki içip sarhoş olduğunu görmek nasıl bir hayat sürdüreceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, sağlığının geri geleceğine rivayet eder.

Rüyada içki içmeyen birini içki içerken görmek yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına tabir olunur.

Rüyada birine içki içirmek çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına yorulur.

Rüyada içki içirilmek rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, akıllı adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada içki içtiğini söylemek çok sevineceği olaylar yaşayacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine, işinde uzmanlaşacağına tabir olunur.

Rüyada içki içip kusmak büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments