Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada içki içmeye çalışmak

Rüyada içki içmeye çalışmak

Rüyada içki içmeye çalışmak elindekileri de kaptıracağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada içki içmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Maddi anlamda sıkıntı yaratabilecek girişimlerden, işlerden veya aşırı harcamalardan uzak durmanızda fayda var.

Rüyada içki içmeye çalışmak zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, yüküne ortak olacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına delalet eder.

Rüyada çocuğunun içki içtiğini görmek akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, Allah yolunda ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada oğlunu içki içerken görmek işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına tabir olunur.

Rüyada annesinin içki içtiğini görmek bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, büyük bir proje ortaya koyacağına delalettir.

Rüyada içki içip sarhoş olmamak uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, iflas edeceğine, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine rivayet eder.

Rüyada ölünün içki içtiğini görmek kazançlı kapıların açılacağına, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada eşini içki içerken görmek verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, acılarını ve kederlerini içine atacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine inanılır.

Rüyada arkadaşının içki içtiğini görmek büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments