Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakınının içki içtiğini görmek

Rüyada yakınının içki içtiğini görmek

Rüyada yakınının içki içtiğini görmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, isteklerinin yerine geleceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, maddi kayıpların sona ereceğine, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yakınının içki içtiğini gördüyseniz:

  • Diğerleriyle kuracağınız diyaloglar durumunuzla uyum sağlamayabilir.

Rüyada yakınının içki içtiğini görmek bir anda yükseleceğine, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir yakınının içki içtiğini görmek bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına rivayet eder.

Rüyada yakın birinin içki içtiğini görmek o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına delalet eder.

Rüyada evinde içki içildiğini görmek eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, başarılı işlere imza atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada içki içen erkek görmek zarar verici olaylar yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasını içki içerken görmek duygularının karşılık göreceğine, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada içki içmeye çalışmak farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye tabir olunur.

Rüyada sevgilisini içki içerken görmek günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına, eşi tarafından yüceltileceğine, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments