Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada içki içirilmek

Rüyada içki içirilmek

Rüyada içki içirilmek insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, darlığa düşmeyeceğine, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, kendine olan özgüvenine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada içki içirilmek gördüyseniz:

  • Alışveriş yaparken biraz daha cömert davranabilirsiniz.

Rüyada içki içip ağlamak yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, borçları varsa ödeyeceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada içkiyi içmemek üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölen birini içki içerken görmek çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, güzel günlerin yaşanacağına işarettir.

Rüyada içki içip tövbe etmek alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, mal ve varlık sahibi olacağına işarettir.

Rüyada içki içtiğini sanmak verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada evinde içki içildiğini görmek kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına rivayet eder.

Rüyada başkalarının içki içtiğini görmek mesleğindeki verimliliğinin artacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliyi içki içerken görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, eşler arasında bir soğukluk olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments