Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada içki içip tükürmek

Rüyada içki içip tükürmek

Rüyada içki içip tükürmek diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına, çok büyük yenilikler yapacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada içki içip tükürmek gördüyseniz:

  • Değişik yöntemler maddi kazanç sağlamanıza da yardım edebilir.

Rüyada içki içip tükürmek evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına delalettir.

Rüyada içki tükürmek el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada içkiyi tükürmek daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada bira içip tükürmek istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada şarap içip tükürmek uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin içki içtiğini görmek şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada içki içip sarhoş olmamak elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, bekarlar için evlenmeye delalettir.

Rüyada zorla içki içirmek rüya sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, önündeki engelleri aşamayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments