Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yakının hamile olduğunu görmek

Rüyada bir yakının hamile olduğunu görmek

Rüyada bir yakının hamile olduğunu görmek geçim için verdiği savaşın kızışacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, dinden çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına işaret eder.

Rüyada bir yakının hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalar, atılması gereken imzalar ya da üzerinde anlaşılması gereken konular bekleyebilir.

Rüyada hamile yakınını görmek tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada bir yakınını hamile görmek üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada yakınından birini hamile görmek çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına, yeni maddi kapıların size açılacağın, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yakınını hamile görmek elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına rivayet eder.

Rüyada yakın bir arkadaşını hamile görmek elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine, bereketli bir yaşama sahip olunacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada yakını hamile görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına tabir olunur.

Rüyada bi yakınını hamile görmek kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, kazancının yerine gelmesine rivayet eder.

Rüyada bir yakınını hamile olarak görmek etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, ancak rüyayı gören kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments