Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakınını hamile görmek

Rüyada yakınını hamile görmek

Rüyada yakınını hamile görmek ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, çok sıkıntılı günler yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada yakınını hamile gördüyseniz:

  • Belli kararlarınızı, seçimlerinizi veya anlaşmalarınızı etkileyebilecek ani haberler ya da yeni bilgiler ortaya çıkabilir.

Rüyada bir yakınının hamile olduğunu öğrenmek işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına yorulur.

Rüyada bir yakınını hamile olarak görmek doğru kararların alınacağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, ömür boyu devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada hamile bir yakınını görmek para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, para ve zaman ayıracağına, dünya hayatından yana da razı geleceğine yorulur.

Rüyada yakın arkadaşının hamile olduğunu görmek zor zamanlar geçireceğine, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına delalet eder.

Rüyada bir yakınını hamile görmek aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına işaret eder.

Rüyada bir yakının hamile olduğunu görmek günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada yakın birinin hamile olduğunu görmek fenalıkta bulunmaya, imkânlarının da genişleyeceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada yakın arkadaşı hamile görmek huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments