Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakını hamile görmek

Rüyada yakını hamile görmek

Rüyada yakını hamile görmek neşenin ve mutluluğun geleceğine, güven kaybı yaşanacağına, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada yakını hamile gördüyseniz:

  • Belli konularda ilerleme sağlayabilmek için gereken değişiklik ya da düzenlemeleri bir an önce yapmalısınız.

Rüyada yakının hamile olduğunu duymak daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına işarettir.

Rüyada yakının hamile olduğunu görmek tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, imkânlarının da genişleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yakınından birini hamile görmek çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına yorulur.

Rüyada yakın arkadaşı hamile görmek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, muradın gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yakınının hamile olduğunu duymak kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada bir yakınını hamile olarak görmek hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yakın birinin hamile olduğunu görmek bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine, çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına yorulur.

Rüyada bir yakınının hamile olduğunu öğrenmek rüya sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, tersliklerin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments