Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile yakınını görmek

Rüyada hamile yakınını görmek

Rüyada hamile yakınını görmek gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hamile yakınını gördüyseniz:

  • Kendi yararınızı düşünerek hareket etmeyi başarırsanız, olumlu bir pozisyon elde edebilirsiniz.

Rüyada en yakın arkadaşını hamile görmek sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına delalettir.

Rüyada bir yakınının hamile olduğunu görmek çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada bir yakınını hamile görmek el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada bir yakının hamile olduğunu görmek kesesinin her daim dolu kalacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada yakın arkadaşının hamile olduğunu görmek maddi olarak ferahlık yaşanacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına inanılır.

Rüyada hamile yakınını görmek sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir yakınını hamile olarak görmek yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, zenginlik sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yakın bir arkadaşını hamile görmek insanları kıracağına ve üzeceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments