Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yakınını hamile olarak görmek

Rüyada bir yakınını hamile olarak görmek

Rüyada bir yakınını hamile olarak görmek sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir yakınını hamile olarak gördüyseniz:

  • Yakın bir gelecekte, aslında söylediklerinizin farkında olduklarının işaretlerini algılamaya başlayabilirsiniz.

Rüyada yakınını hamile görmek rüyayı gören kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir yakınının hamile olduğunu görmek sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına yorulur.

Rüyada bir yakınını hamile görmek yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına yorulmaktadır.

Rüyada yakın akrabasını hamile görmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada hamile yakınını görmek sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, sorunların yakında son bulacağına, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına delalettir.

Rüyada bir yakınının hamile olduğunu duymak fakirlerin zenginleşeceğine, başarılarının devamının geleceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine alamet eder.

Rüyada en yakın arkadaşını hamile görmek sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine işaret eder.

Rüyada bir yakının hamile olduğunu görmek yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, düşmanlarla beraber oturmaya, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments