Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bi yakınını hamile görmek

Rüyada bi yakınını hamile görmek

Rüyada bi yakınını hamile görmek iyi halini yitireceğine, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bi yakınını hamile gördüyseniz:

  • Siz müdahale etmezseniz, olayların kendiliğinden şekillendiğine şahitlik edebilirsiniz.

Rüyada yakının hamile olduğunu görmek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada yakınını hamile görmek mutsuz ve hasta olacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, kazancın yarı yarıya artacağına delalet eder.

Rüyada hamile yakınını görmek dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, sayılacağına ve sevileceğine, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına delalet eder.

Rüyada bir yakının hamile olduğunu görmek kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına delalettir.

Rüyada bir yakınının hamile olduğunu duymak ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine yorulur.

Rüyada bir yakınını hamile görmek işlerin büyük başarılar getireceğine, zafer elde edileceğine, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada en yakın arkadaşını hamile görmek eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına tabir olunur.

Rüyada yakınının hamile olduğunu duymak çevreye karşı itibarın artacağına, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments