Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakınından birini hamile görmek

Rüyada yakınından birini hamile görmek

Rüyada yakınından birini hamile görmek çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, maneviyatının çökeceğine, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, makbul olan şeylere, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yakınından birini hamile gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereğinden fazla endişe duyuyor olabilirsiniz.

Rüyada yakın arkadaşının hamile olduğunu görmek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yakın birinin hamile olduğunu görmek çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına alamet eder.

Rüyada yakınını hamile görmek haramdan ve zinadan uzak duracağına, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yakın arkadaşını hamile görmek ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, kötü günlerin biteceğine, kurtuluşa ereceğine işaret eder.

Rüyada yakını hamile görmek işlerin çok iyi bir hale geleceğine, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına inanılır.

Rüyada bir yakını hamile görmek kazancının azalmayacağına, iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına işarettir.

Rüyada yakın akrabasını hamile görmek para yatıracağına ve zarar edeceğine, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada yakının hamile olduğunu görmek yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, öz güven kazanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments