Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yakınını hamile görmek

Rüyada bir yakınını hamile görmek

Rüyada bir yakınını hamile görmek çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir yakınını hamile gördüyseniz:

  • Her şey sadece daha iyiye gidecek.

Rüyada yakını hamile görmek hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada yakının hamile olduğunu duymak kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine inanılır.

Rüyada hamile yakınını görmek etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına yorulur.

Rüyada bir yakınının hamile olduğunu öğrenmek attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir yakınını hamile görmek verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada yakının hamile olduğunu görmek çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yakın arkadaşı hamile görmek öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamile bir yakınını görmek çok rahat edilecek bir işe girileceğine, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments