Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakın bir arkadaşını hamile görmek

Rüyada yakın bir arkadaşını hamile görmek

Rüyada yakın bir arkadaşını hamile görmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına rivayet eder.

Rüyada yakın bir arkadaşını hamile gördüyseniz:

  • Ziyaretler veya kısa mesafeli yolculuklar söz konusu olabilir.

Rüyada yakın arkadaşı hamile görmek fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada yakın arkadaşının hamile olduğunu görmek sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, sistemli şekilde başarıya koşacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada en yakın arkadaşını hamile görmek bereketin ve verimin olacağına, hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yakın arkadaşını hamile görmek hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, büyük bir mala sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yakın bir arkadaşını hamile görmek ortaya bazı projeler koyacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir yakını hamile görmek kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, bahtının açık olacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yakınından birini hamile görmek başarılarının artacağına, kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamile yakınını görmek can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, ettikleri duanın kabul olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments