Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir ünlüyü öpmek

Rüyada bir ünlüyü öpmek

Rüyada bir ünlüyü öpmek rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, kendisine istediklerini nasip edeceğine, herkesin desteğinin alınacağına, darlığa düşeceğine, sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir ünlüyü öpmek gördüyseniz:

  • Üzerinde belli bir etkiniz olabilecekse bazı konuları zorlamalısınız.

Rüyada ünlü erkek öpmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ünlü birinin elini öpmek kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine işarettir.

Rüyada ünlü öpmek karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, ortaklı işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada ünlü bir erkeği öpmek endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine işaret eder.

Rüyada bir ünlüyü öpmek yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine delalettir.

Rüyada ünlü birini dudaktan öpmek kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ünlü birini dudağından öpmek sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına yorulur.

Rüyada ünlü birini öpmek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments