Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ünlü birini dudağından öpmek

Rüyada ünlü birini dudağından öpmek

Rüyada ünlü birini dudağından öpmek gayrimenkul işine girileceğine, kısmetli bir yıl geçirileceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına, borçların hafifleyeceğine, birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ünlü birini dudağından öpmek gördüyseniz:

  • Bazı duygusal patlamalar yaşayabilirsiniz.

Rüyada ünlü birini dudağından öpmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine delalet eder.

Rüyada ünlü birini dudaktan öpmek yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ünlü biriyle dudaktan öpüşmek güzel bir evlilik yaşanacağına, zorluğa düşeceğine, daha fazla para kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kızı dudağından öpmek atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına yorulur.

Rüyada sevdiği kişiyi dudağından öpmek sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin dudağından öpmek güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına işaret eder.

Rüyada bebeğin dudağından öpmek yaşamını kolaylaştıracağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada erkeği dudaktan öpmek daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, temiz ve yeni bir sayfa açacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments