Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ünlü birini öpmek

Rüyada ünlü birini öpmek

Rüyada ünlü birini öpmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, rahata ereceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, mutluluğun günden güne daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada ünlü birini öpmek gördüyseniz:

  • Çok fazla mantıklı olmamasına rağmen, hiç farkında olmadan, eviniz, aileniz ya da gayrimenkulle ilgili konularda fikirlerinizi savunma konusunda ısrarcı olabilirsiniz.

Rüyada ünlü bir erkeği öpmek hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına işaret eder.

Rüyada ünlü birini dudaktan öpmek ekmek bulamayacağına, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine delalettir.

Rüyada ünlü birinin elini öpmek sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ünlü erkek öpmek böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına işarettir.

Rüyada bir ünlüyü öpmek sevdiği kişilerden zarar göreceğine, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin ünlüyü öpmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına işaret etmektedir.

Rüyada ünlü öpmek iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ünlü bir erkek öpmek iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments