Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ünlü öpmek

Rüyada ünlü öpmek

Rüyada ünlü öpmek endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ünlü öpmek gördüyseniz:

  • Sanatsal, estetik, finansal ya da romantik başlıklardaki konular ön plana çıkıyor.

Rüyada ünlü öpmek var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin ünlüyü öpmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına delalettir.

Rüyada ünlü bir erkek öpmek başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine işaret eder.

Rüyada ünlü birini yanağından öpmek dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada ünlü birini dudağından öpmek uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, kafasındaki sorunları çözeceğine, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine inanılır.

Rüyada bir ünlüyü öpmek yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Rüyada ünlü birini öpmek işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına işaret eder.

Rüyada ünlü birinin elini öpmek kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments