Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ünlü bir erkeği öpmek

Rüyada ünlü bir erkeği öpmek

Rüyada ünlü bir erkeği öpmek hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ünlü bir erkeği öpmek gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili düzenleyici gelişmeler veya belli ilişkilerinizi güçlendirecek planlar yapabilirsiniz.

Rüyada ünlü bir erkek öpmek uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ünlü bir erkeği öpmek arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına rivayet eder.

Rüyada ünlü erkek öpmek büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, iş kaybı yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada ünlü öpmek uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, şansının kötüye gideceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ünlü birini dudağından öpmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına yorulur.

Rüyada ünlü birini dudaktan öpmek işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine işarettir.

Rüyada bir ünlüyü öpmek problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına yorulur.

Rüyada ünlü birini yanağından öpmek çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments