Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ünlü erkek öpmek

Rüyada ünlü erkek öpmek

Rüyada ünlü erkek öpmek yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, sorunların hallolacağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine, başarılarının sürekli olacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine rivayet eder.

Rüyada ünlü erkek öpmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda ısrarcı olabilir veya ısrarlardan bunalabilirsiniz.

Rüyada ünlü erkek öpmek sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada ünlü bir erkeği öpmek sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, çok resmi görevlerde bulunacağına işarettir.

Rüyada ünlü bir erkek öpmek ele geçen paranın daha da artacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına delalettir.

Rüyada ünlü öpmek disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin ünlüyü öpmek o kişiye zararının dokunacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine işarettir.

Rüyada ünlü birini öpmek yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ünlü birini dudağından öpmek can sıkıntısının geçeceğine, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, geçim sıkıntısı yaşanacağına delalet eder.

Rüyada ünlü birinin elini öpmek fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments