Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ünlü birinin elini öpmek

Rüyada ünlü birinin elini öpmek

Rüyada ünlü birinin elini öpmek herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada ünlü birinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Çok fazla fikir sahibi olmadığınız yerlere seyahat etmekten kaçınmalısınız.

Rüyada ünlü birinin elini öpmek daha iyi imkânlara sahip olacağına, büyük zararlara uğrayacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına işarettir.

Rüyada bir ünlüyü öpmek ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada ünlü birini öpmek işlerin yolundan çıkacağına, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, evliliğinde mutlu olacağına inanılır.

Rüyada ünlü bir kadını öpmek uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına delalettir.

Rüyada ünlü erkek öpmek aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, sorunların hallolacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine yorulur.

Rüyada ünlü birini yanağından öpmek kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ünlü bir erkek öpmek rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, keyifli olacağına, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına alamet eder.

Rüyada ünlü birini dudağından öpmek maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, kısa bir kırgınlık yaşanacağına, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments