Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir ülkenin başbakanını görmek

Rüyada bir ülkenin başbakanını görmek

Rüyada bir ülkenin başbakanını görmek uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına yorulur.

Rüyada bir ülkenin başbakanını gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizi izlemesini sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada bir ülkenin başbakanını görmek bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına yorulur.

Rüyada ülkenin başbakanını görmek küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine yorulur.

Rüyada başka ülkenin başbakanını görmek birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin desteğinin alınacağına, hatalarını fark edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yabancı ülkenin başbakanını görmek bazı ortak işlere gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada ülke mısırı görmek karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına inanılır.

Rüyada yabancı ülkeye gitmek çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına delalet eder.

Rüyada başka bir ülkede olduğunu görmek sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına inanılır.

Rüyada başka bir ülke görmek rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, borçların gittikçe artacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments