Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka bir ülke görmek

Rüyada başka bir ülke görmek

Rüyada başka bir ülke görmek hayatından nefret duygusunu atacağına, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, hileye, fesada bulaşacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, huzurun bozulacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Rüyada başka bir ülke gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizle ilgili bir tatminsizlik içinde olabilirsiniz.

Rüyada başka bir ülkeye yerleşmek evdeki birinin yolculuk yapacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka bir ülkede olduğunu görmek uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir başka ülkeye gitmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka bir ülkeye gitmek evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına alamet eder.

Rüyada başka bir ülkenin bayrağını görmek sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine inanılır.

Rüyada başka ülkede olduğunu görmek diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına alamet eder.

Rüyada başka ülke görmek kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada başka ülkeye taşınmak kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, mutluluk bulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments