Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka ülkenin başbakanını görmek

Rüyada başka ülkenin başbakanını görmek

Rüyada başka ülkenin başbakanını görmek resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına işaret eder.

Rüyada başka ülkenin başbakanını gördüyseniz:

  • Bazı konularda yenilik yapmak veya yeni stratejiler belirlemek isterken daha önce denediğiniz yol ya da araçları kullanmamanızda fayda var.

Rüyada başka ülkenin başbakanını görmek sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, çalıştığına değeceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada bir ülkenin başbakanını görmek üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada ülkenin başbakanını görmek geçiminin yerinde olacağına, rüya sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yabancı ülkenin başbakanını görmek bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka ülkelere gitmek kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına, huzura ve esenliğe kavuşacağına, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına delalet eder.

Rüyada başka ülkede okumak yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine işaret eder.

Rüyada başka ülkelerin parasını görmek sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, hayır getirecek işlere girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada başka bir ülkede olduğunu görmek elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, kalbini tekrar hayata açacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments