Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ülke mısırı görmek

Rüyada ülke mısırı görmek

Rüyada ülke mısırı görmek verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, gelirinin de garanti altında olacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına, yanlış kararlar vereceğine, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına tabir olunur.

Rüyada ülke mısırı gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor hareketleri olan kişilerden uzak durmanız gerekiyor.

Rüyada ülke mısırı görmek dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine inanılır.

Rüyada yabancı ülkeye yerleşmek çok karlı yatırımlar yapacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine delalet eder.

Rüyada ülke görmek işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni bir ülkeye gitmek onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine alamet eder.

Rüyada iki ülkenin savaştığını görmek eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine, şansının bahtının açılacağına, çalışmaların büyük getirileri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka ülkede çalışmak kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına alamet etmektedir.

Rüyada arap ülkesine gittiğini görmek işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada başka bir ülkeye yerleşmek düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments