Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka bir ülkede olduğunu görmek

Rüyada başka bir ülkede olduğunu görmek

Rüyada başka bir ülkede olduğunu görmek kişinin her zaman sosyal biri olacağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, para sıkıntısının olmayacağına, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada başka bir ülkede olduğunu gördüyseniz:

  • Fiziksel aktiviteniz alışılmışın ötesinde olabilir.

Rüyada başka bir ülkeyi görmek hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine tabir olunur.

Rüyada başka ülkelerin parasını görmek çok daha fazla mesai harcayacağına, geçim derdine düşeceğine, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada başka bir ülkede olmak daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, huzura ve sıhhate kavuşacağına, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Rüyada başka ülkeye taşınmak sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka bir ülkenin bayrağını görmek yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, iş hayatında başarılı olmaya, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına yorulur.

Rüyada bir başka ülkeye gitmek aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, afiyette ve keyifte olacağına rivayet eder.

Rüyada başka ülkeye tatile gitmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine işaret eder.

Rüyada başka ülkeye seyahat etmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments