Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı ülkeye gitmek

Rüyada yabancı ülkeye gitmek

Rüyada yabancı ülkeye gitmek böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, emeğinden hayır göreceğine, hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, ekmeğinin bereketleneceğine, kötüyse düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada yabancı ülkeye gitmek gördüyseniz:

  • Kazanacaklarınız veya sonunda geldiğiniz nokta sizi sevindirebilir.

Rüyada yabancı bir ülkeye gitmek düzeninin sarsılacağına, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, aile saadetinin de artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yabancı ülkeye gitmek kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, çok güzel adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçakla yabancı ülkeye gitmek maddi anlamda çok ileri gidileceğine, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına delalettir.

Rüyada yabancı ülkeye gideceğini görmek ona yakınlaşmaya çalışacağına, daha fazla gelire kavuşacağına, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yabancı ülke gitmek büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, büyük kazanç sağlanacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yabancı ülkede bulunmak tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına rivayet eder.

Rüyada yabancı ülkede çalışmak tecrübelerini aktaracağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına işaret eder.

Rüyada yabancı bir ülkede bulunmak onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, itibarda meydana gelecek değişikliğe tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments