Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ülkenin başbakanını görmek

Rüyada ülkenin başbakanını görmek

Rüyada ülkenin başbakanını görmek sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, yakın akrabadan gelecek habere, sıkıntılarından arınacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, yaşadığı zor günlerin biteceğine, ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada ülkenin başbakanını gördüyseniz:

  • Romantik planlar söz konusu olabilir.

Rüyada bir ülkenin başbakanını görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine inanılır.

Rüyada yabancı ülkenin başbakanını görmek kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ülkenin başbakanını görmek zorlukların giderileceğine, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine tabir olunur.

Rüyada başka ülkenin başbakanını görmek bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına inanılır.

Rüyada başka ülkede okumak rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına, alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada iki ülkenin savaştığını görmek ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına alamet eder.

Rüyada bir başka ülkeye gitmek kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, zor durumda bırakacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine tabir olunur.

Rüyada uçakla başka bir ülkeye gitmek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, hayatındaki fırtınaların durulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments