Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı ülkenin başbakanını görmek

Rüyada yabancı ülkenin başbakanını görmek

Rüyada yabancı ülkenin başbakanını görmek sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, geniş bir rızka kavuşacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, istediği başarıya kavuşacağına inanılır.

Rüyada yabancı ülkenin başbakanını gördüyseniz:

  • Heyecanla katılımda bulunmak istediğiniz hareketli plan veya projeler diğerleri için tehlikeli ya da anlamsız olabilir.

Rüyada yabancı ülkenin başbakanını görmek gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, kendisine olan güveninin artacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına delalet eder.

Rüyada ülkenin başbakanını görmek gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, ileride çok zengin biri olacağına, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine işaret eder.

Rüyada başka ülkenin başbakanını görmek çok üzüntü duyulacağına, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, elindeki malların gideceğine inanılır.

Rüyada bir ülkenin başbakanını görmek kendisi için faydalı şeyler yapacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına delalettir.

Rüyada yabancı ülke gitmek uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına işarettir.

Rüyada yabancı ülke görmek insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yabancı ülke parası görmek bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, hastalıkların uzak duracağına işarettir.

Rüyada yabancı ülke askeri görmek her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, böylece hayırlı bir yola girileceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments