Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir tanıdığını hasta görmek

Rüyada bir tanıdığını hasta görmek

Rüyada bir tanıdığını hasta görmek kazancının helal para olacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, destek için ailesiyle de konuşacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir tanıdığını hasta gördüyseniz:

  • Öyleyse en kısa zamanda kendinizi yetiştirmeye çalışın.

Rüyada tanıdık hasta birini görmek elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdığının hastalandığını görmek iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına yorulur.

Rüyada tanıdığı birinin hasta olduğunu görmek elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada tanıdık birinin hasta olduğunu görmek güvenini sarsacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına işaret eder.

Rüyada bir tanıdığının hastalandığını görmek özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına yorulur.

Rüyada tanıdığı hasta görmek mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına rivayet eder.

Rüyada bir tanıdığını hasta görmek hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine işarettir.

Rüyada tanıdığı bir kişiyi hasta görmek kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments