Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık hasta birini görmek

Rüyada tanıdık hasta birini görmek

Rüyada tanıdık hasta birini görmek uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına alamet eder.

Rüyada tanıdık hasta birini gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili masraflar çıkabilir.

Rüyada bir tanıdığını hasta görmek büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanıdığının hasta olduğunu görmek sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, amaçlarına ulaşmaya, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine inanılır.

Rüyada hasta bir tanıdık görmek çok zor günler geçirileceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, isteklerinize kavuşacağınıza delalet etmektedir.

Rüyada tanıdığı hasta görmek üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanıdık birinin hasta olduğunu görmek manevi olarak da yıpranacağına, istenmeyen bir yolculuğa, ticarete atılacağına yorulur.

Rüyada hasta tanıdığını görmek süzüleceğine, ağlayacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanıdık birini hasta görmek malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada tanıdığı birinin hasta olduğunu görmek işlerin de yolunda gideceğine, bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments