Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığı birinin hasta olduğunu görmek

Rüyada tanıdığı birinin hasta olduğunu görmek

Rüyada tanıdığı birinin hasta olduğunu görmek mutlu bir beraberlik yaşayacağına, ileri gideceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, gelirinin eksileceğine işaret eder.

Rüyada tanıdığı birinin hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Yeni şeyler denemeye hazır olun.

Rüyada bir tanıdığını hasta görmek uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına yorulur.

Rüyada tanıdığı hasta görmek büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, huzurunun bozulacağına, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada tanıdığının hastalandığını görmek büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına, hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, çok büyük başarılar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada tanıdık birini hasta görmek uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, sevdikleri ile bir arada olacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine delalettir.

Rüyada hasta tanıdığını görmek üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına delalet eder.

Rüyada bir tanıdığın hasta olduğunu görmek yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına tabir olunur.

Rüyada tanıdık birinin hasta olduğunu görmek büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına delalet eder.

Rüyada hasta tanıdık görmek bolluk ve bereketin artacağına, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments