Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığı bir kişiyi hasta görmek

Rüyada tanıdığı bir kişiyi hasta görmek

Rüyada tanıdığı bir kişiyi hasta görmek büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, rızkın ve kazancın artacağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, beddua ve ah alacağına delalettir.

Rüyada tanıdığı bir kişiyi hasta gördüyseniz:

  • Kişisel gelişim projeleri takdir görmenizi sağlayabilir.

Rüyada tanıdığı bir kişiyi hasta görmek uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, kucaklaşacağına işarettir.

Rüyada bir tanıdığının hastalandığını görmek alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Rüyada hasta bir tanıdık görmek rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanıdık hasta birini görmek dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, yaşamının da düzene gireceğine, rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada bir tanıdığın hasta olduğunu görmek çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine yorulur.

Rüyada tanıdığının hastalandığını görmek dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir tanıdığının hasta olduğunu görmek uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına delalettir.

Rüyada tanıdığı hasta görmek yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments