Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığının hastalandığını görmek

Rüyada tanıdığının hastalandığını görmek

Rüyada tanıdığının hastalandığını görmek mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanıdığının hastalandığını gördüyseniz:

  • Bazı yeni altarnatifleri değerlendirip, karar vermeye çalıştığınız sıralarda daha da yeni imkanlar belirebilir.

Rüyada tanıdığı hasta görmek ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada bir tanıdığın hasta olduğunu görmek bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına inanılır.

Rüyada tanıdık birinin hasta olduğunu görmek hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada tanıdığının hasta olduğunu görmek hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, gülmek suretiyle şifa bulacağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir tanıdığını hasta görmek endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine rivayet eder.

Rüyada tanıdık hasta birini görmek yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, yapılan planların alt üst olacağına, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada hasta tanıdığını görmek üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına, onun mutlu olmasına vesile olacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine delalet eder.

Rüyada bir tanıdığının hasta olduğunu görmek borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments