Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığı hasta görmek

Rüyada tanıdığı hasta görmek

Rüyada tanıdığı hasta görmek hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdığı hasta gördüyseniz:

  • Ters giden durumlara karşı B planlarına ihtiyaç var.

Rüyada tanıdığı hasta görmek içebileceğine, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, kariyer edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanıdığı birinin hasta olduğunu görmek yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanıdık birini hasta görmek iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, yükseldikçe yükseleceğine alamet eder.

Rüyada hasta tanıdık görmek sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdığının hasta olduğunu görmek hayallerde değişiklikler olacağına, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanıdık birinin hasta olduğunu görmek komşular tarafından kötülenileceğine, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, kendisinin de bundan çok memnun olacağına alamet eder.

Rüyada tanıdık hasta birini görmek yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada hasta tanıdığını görmek rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, çok daha iyi başarılar kazanacağına, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments