Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir tanıdığının hastalandığını görmek

Rüyada bir tanıdığının hastalandığını görmek

Rüyada bir tanıdığının hastalandığını görmek bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, kendi işine kavuşacağına, istenmediğiniz bir yere gitmeye, sorunlarını bitireceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına delalet etmektedir.

Rüyada bir tanıdığının hastalandığını gördüyseniz:

  • Yüksek fiziksel enerjiniz size devamlı olarak aşırı itilimler verebilir.

Rüyada tanıdığı birinin hasta olduğunu görmek sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada hasta bir tanıdık görmek ekonomik durumunun düzeleceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine, anlaşmazlıklara düşeceğine delalettir.

Rüyada tanıdığı hasta görmek sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, rahata erileceğine alamet eder.

Rüyada tanıdık hasta birini görmek rütbe alacağına, ana baba sözü dinlemeye, az maliyetle ticarete atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir tanıdığın hasta olduğunu görmek dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada hasta tanıdık görmek bağlılıkların zayıflayacağına ve rüya sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada tanıdık birinin hasta olduğunu görmek büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine inanılır.

Rüyada tanıdığının hastalandığını görmek huzur bulacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments