Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık birinin hasta olduğunu görmek

Rüyada tanıdık birinin hasta olduğunu görmek

Rüyada tanıdık birinin hasta olduğunu görmek yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, büyük miktarda para kazanacağına, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, işlerin hafifleyeceğine, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, onları okula göndereceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada tanıdık birinin hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Kendinizi geliştirmeniz gerekiyorsa, gerekli değişiklikleri yapmalı veya eğitimleri almalısınız.

Rüyada bir tanıdığını hasta görmek birikmiş parasının olacağına, birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine yorulur.

Rüyada tanıdığı hasta görmek yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, hileye ve fesada başvurmayacağına işarettir.

Rüyada hasta tanıdığını görmek işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada hasta bir tanıdık görmek büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada tanıdığının hastalandığını görmek belalardan korunacağına, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve rüyayı gören kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada tanıdık birinin hasta olduğunu görmek alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, arkadaşlarla aranın bozulacağına, geleceğine bakacağına delalettir.

Rüyada tanıdık birini hasta görmek aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, ona yardımcı olacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada tanıdığı birinin hasta olduğunu görmek aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına, problemlerle baş etmekte zorlanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments