Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir tanıdığın hasta olduğunu görmek

Rüyada bir tanıdığın hasta olduğunu görmek

Rüyada bir tanıdığın hasta olduğunu görmek zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına işarettir.

Rüyada bir tanıdığın hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Doğru nedenlerle akıllı hareketler yapmalısınız.

Rüyada tanıdığı hasta görmek sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hasta tanıdığını görmek sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada tanıdık birinin hasta olduğunu görmek işinin gücünün yaver gideceğine, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına yorulur.

Rüyada tanıdığının hastalandığını görmek kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, güzel huylarının değişeceğine rivayet eder.

Rüyada bir tanıdığını hasta görmek borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine tabir olunur.

Rüyada tanıdığının hasta olduğunu görmek zorluk ve zahmete düşeceğine, eline para geçeceğine, çok önemli başarılar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir tanıdığının hastalandığını görmek bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, aralarında bir konuşma geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanıdık birini hasta görmek böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments