Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasta tanıdığını görmek

Rüyada hasta tanıdığını görmek

Rüyada hasta tanıdığını görmek saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, kişinin yüzünün güleceğine rivayet eder.

Rüyada hasta tanıdığını gördüyseniz:

  • Siz kadınsanız, ani bir evlenme teklifi alabilirsiniz.

Rüyada bir tanıdığının hastalandığını görmek atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hasta tanıdık görmek yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, mutlu olacağına, şansının her zaman yaver gideceğine tabir olunur.

Rüyada bir tanıdığının hasta olduğunu görmek parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada bir tanıdığını hasta görmek faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına alamet eder.

Rüyada tanıdığının hasta olduğunu görmek dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, hileye, fesada bulaşacağına rivayet eder.

Rüyada tanıdık hasta birini görmek komşular tarafından kötülenileceğine, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanıdık birinin hasta olduğunu görmek istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına delalet eder.

Rüyada hasta tanıdığını görmek daha fazla kazanç elde edeceğine, kendisini daha rahat hissedeceğine, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments